Zöld kávé csökkenti a zsírszövet mennyiségét

A zöld kávé csökkenti a zsírszövet mennyiségét. Stabilizálja a vércukorszintet. A klorogénsav molekula megtartja a glükóz-6 foszfátot, ami a glükózt bejuttatná a véráramba étkezés után. A zöld kávéval kontrollálhatjuk a vércukorszintet és csökkenthetjük a glikémiás megpróbáltatások kialakulásának esélyét. A glükózszint stabilizálásával lassítható az öregedés, javíthatóak a pszichológiai funkciók, fokozza a hormonok munkáját és elősegíti a szervezet védekezését.

kardio.jpg

Fokozza a test zsíranyagcseréjét. A klorogénsav így a zöld kávé is segít a májnak feldolgozni a zsírt, az emésztés során gátolja a zsír lerakódását. Fokozza a kalóriaégetést segít a súlykontrollban, fokozza a hőtermelést, így a szervezet több kalóriát éget el. Az anyagcsere fokozódásával a test több zsírt éget el, a testsúly is csökken.

 

A zöld kávé fogyasztása előnyös a fogyókúrázók és a cukorbetegek számára is, de azoknak is, akik csak meg akarják őrizni egészségüket. A zöld kávé csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást is, miközben fokozza az ébrenlétet, és növeli a memóriát.