Zöld kávé szerepe a testsúly kontrollban

A zöld kávé kivonatnak kiemelkedő szerepe van a testsúly kontrollban, a benne található klorogén sav csökkenti a táplálékkal bevitt szénhidrátok szervezetünkben történő zsírrá alakulását, így a szervezet hozzányúl a tartalékaihoz, segít beindítani a fogyást.

A klorogén sav blokkolja a glükóz-6 foszfatáz enzim működését amely szabályozza a véráramba jutó cukor mennyiségét. Minél több cukor van a vérben a szervezet annál több inzulint termel, ha magas az inzulin szintünk, akkor a zsír nem ég el a szervezetben, hanem raktározódik a zsírsejtekben, rontja az anyagcsere hatásfokát, túlsúlyhoz vezet.

fogyas.jpg

A zöld kávé kivonat eltünteti a zsírpárnákat, miközben energiához juttat. A zöld kávé támogatja az egészséges vérnyomást, a véredények funkcióját és annak integritását. A klorogén sav, a zöld kávé természetes összetevője egyfajta szívvédő antioxidánsként működik. Lassítja a szervezet öregedési folyamatait, javítja a koncentrációt, tisztítja a légutakat, a légcsövet, javítja a sejtek mikrokeringését.

A zöld kávé lassítja az öregedési folyamatokat, zsírt éget, segít az emésztési problémák megelőzésében, miközben frissítő és élénkítő hatással bír.