Zöld kávé nem csak fogyaszt, számos jótékony hatása van

A zöld kávé kivonat 100%-ban természetes arabica kávéból készül, kivételes összetevői minden eddiginél hatékonyabb segítséget nyújtanak azoknak, akik meg akarnak szabadulni a felesleges kilóktól.

A zöld kávé nem csupán a fogyást segíti elő, számos jótékony hatása van, ami miatt kifejezetten hasznos a cukorbetegeknek. Kutatások során figyeltek fel a pörköletlen kávészemekben található antioxidánsra, a klorogénsavra.

A kutatók szerint ez az anyag gátolja a glükóz felszívódását a vékonybélben, és a glükóz felszabadulását a májból a keringési rendszerbe. Ezzel a hatással elkerülhetők az étkezés utáni hiperglikémiás kiugrások is,így csökken az inzulinaktivitás, amitől kevesebb a zsírlerakódás.

A zöld kávé az anyagcserénk működését is gyorsítja, ezzel a folyamattal a zsírsejtek csökkenését segíti elő, fitten tart. Fokozza az ébrenlétet, és növeli a memóriát, gyorsabban eszünkbe fognak jutni bizonyos dolgok, miközben frissebben fogunk ébredni, ez nagy előnyt jelent azoknak, akiknek a tanulási képességeiket kell fokozniuk.