Szeretnél ledobni pár kilót a zöld kávé kivonat segítségével?

A zöld kávé 100 százalék Arabica kávé kivonatot tartalmaz, ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló. A zöld kávé fő összetevője a klorogénsav, ami az eddig ismert egyik legerősebb antioxidáns. Kutatások szerint az erős antioxidánsként számon tartott zöld teánál 10-szer nagyobb védőhatással rendelkezik.

A zöld kávé legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, a fogyókúrázók számára igen értékes hatóanyag, fokozza az anyagcserét, javítja a sejtek mikro keringését. Segít lebontani a zsírokat, megakadályozza, hogy a szénhidrátok zsírrá alakuljanak.

A zöld kávé koffein tartalma energikussá tesz, antioxidáns tartalma segíti a szervezet méregtelenítését. A felesleges kilók elleni küzdelemben a hatékonysága vitathatatlan, hiszen növeli az aktivitást, kedvet ad a sportoláshoz.

A zöld kávé egy biztonságos, természetes, forradalmian új fogyasztó termék, a természet ajándéka. A benne található klorogénsav gyorsítja a zsírégetést, csökkenti az étvágyat, gátolja a szénhidrátok zsírrá alakulását, növeli az energiaszintet  nagy segítség lehet az egészséges testsúly elérésében.