Fogyókúrázni szeretne?

Tegye azt egészségesen. A zöld kávéval ami nyers kávébabból készül, rendkívül gazdag klorogénsavban, amiről köztudott, hogy nagyon erős antioxidáns összetevő.

A zöld kávé fogyasztásával megszabadul a szervezet a szabad gyököktől és megerősödik. A zöld kávéban lévő klorogénsav és polifenol tartalom számos egészségügyi előnyhöz juttatja.

A zöld kávé gátolja a szénhidrátok lerakódását és felgyorsítja az anyagcserét, a zsírszövet mennyisége csökken, míg az izomszövet nagysága változatlan marad.

A zöld kávé csökkenti az éhségérzetet, nem doppingol fel, de mégis energikussá tesz. Nemcsak felfrissít és energiát ad, de jelentős fogyást is elérhetünk vele, az étrend és az edzésterv megváltoztatása nélkül.

A zöld kávé képes csökkenteni a vérnyomást, javítja a szervezet mikro keringését, csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a glükóz felszívódását, ezzel megakadályozza, hogy a glükóz a véráramba jusson és megemelje a vércukorszintet.

A brazil State University of Londrina tudósai tanulmányozták a zöld kávé klorogénsav tartalmának a vércukorszintre való hatását. A tanulmányok azt igazolták, hogy a pozitív változások mellékhatások nélkül jelentkeztek.