A zöld kávé természetes kivonatokat tartalmaz

Az Arabica zöld kávé szemekből készül a kivonat, amivel növelni lehet a súlyvesztés mértékét. A zöld kávé kivonat segíti a fogyást, ezért érdemes kipróbálni mindenkinek aki fogyni szeretne.

A zöld kávé kivonat olyan összetevőket tartalmaz, ami felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, folyamatosan égetjük a kalóriákat, mindezt a benne lévő klorogénsav erős antioxidáns hatása teszi.

szajflora_eritritol.jpg

A zöld kávé kivonat képes a vérnyomást is csökkenteni, a fogyasztása teljesen biztonságos. Fogyasztásával javítható az éberség és a koncentráció, miközben növeli a memóriát.

 

A zöld kávé kivonat jótékony hatással van a májra, megtisztítja a méreganyagoktól. Javítja a szervezet mikró keringését. Jelentősen csökkenti az étvágyat,kevesebbet fogunk enni, a szervezet a zsírraktárait fogja kiüríteni.

Erős antioxidáns hatásával lassítható az öregedés, a korai ráncosodás, megelőzhetők a rákos megbetegedések.

A zöld kávé természetes kivonatokat tartalmaz, gyors és biztonságos fogyókúrás módszer, semmilyen mellékhatása nincs, nemcsak fogyaszt, energiát is ad, ezért jó ha kiegyensúlyozott étrenddel és rendszeres testmozgással párosítjuk.A zöld kávé kivonat eltünteti a zsírpárnákat és megsokszorozza energiánkat.