Zöld kávé

A zöld kávé forradalmian új fogyókúrás termék a természet ajándéka. A zöld kávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon, ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló.

A zöld kávé legnagyobb összetevője a klorogénsav, a szervezetben antioxidánsként funkcionál.A zöld kávéban található klorogénsav csökkenti a vércukorszintet, cukorbetegeknek is ajánlott a fogyasztása. A zöld kávé klorogénsav tartalma képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását, megakadályozza hogy az a véráramba jutva megemelje a vércukorszintet.

A klorogénsav másik jótékony hatása, hogy segít a súlyvesztés beindításában. A zöld kávé jórészt a problémás területekről, a hasról, a popsiról, a combról és a derékról tünteti el a felesleget.

Étvágycsökkentő és méregtelenítő hatása révén természetes és kíméletes módon segíti a fogyást.

A zöld kávé fiatalít, élénkít, frissít. Gátolja a szénhidrátok lerakódását, felgyorsítja az anyagcserét.

Különösen azok örülhetnek akik a kávé élvezete mellett szívesen megszabadulnának néhány felesleges kilótól.

Koffein tartalmú, élénkítő hatású alakformáló.

Mennyi kávét fogyaszthatunk naponta? A kulcs a mértékletesség, a koffein felszívódása egyénileg változik, érdemes odafigyelni, hogy szervezetünknek mi az a mennyiség ami megfelelő lehet.